گروه برندینگ متیسا

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

دیلیت اکانت و دیزیبل موقت اینستاگرام

ما در این مقاله روش های دیلیت اکانت و غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام بررسی میکنیم.

توجه داشته با دیلیت اکانت اطلاعات اکانت اینستاگرام شما به طور کامل از دیتابیس اینستاگرام حذف شده و قابل بازگشت نیست.

در صورتی که میخواهید به صوورت موقتا اکانت خودتون غیر فعال کنید به قسمت دوم این آموزش مراجعه کنید.

دیلیت اکانت اینستاگرام با موبایل و کامپیوتر

دیلیت اکانت دائمی اینستاگرام فقط از طریق نسخه وب امکان پذیر است، البته اینستاگرام از منو جدید تنظیماتش این گزینه رو حذف کرده ولی میشه از لینک مستقیم زیر بهش دسترسی پیدا کرد.

مراحل حذف دائم

    1. با مرورگر گوشی یا کامپیوتر ادرس اینستاگرام instagram.com  رو باز کنید و وارد اکانتی که میخواید حذف کنید بشید.
    2. بعد از لاگین لینک زیر باز کنید و در قسمت Why do you want to delete ID? دلیل حذف اکانتتون رو انتخاب کنید .

3.پسور اکانتتون رو دوباره وارد کنید.

4.روی دکمه delete ID کلیک کنید و تمام.

نکته:اینستاگرام اکانت شمارو تا یک ماه بعد از درخواست مخفی میکنه در صورتی که توی این مدت وارد اکانت خودتون نشید به طور کام حذف خواهد شد.

سوالات شما

تا یک ماه بعد از حذف اکانت با وارد شدن به اکانت حذف شده اینستاگرام به شما اخطار میدهد که این صفحه در پروسه حذف شدن قرار دارد در صورت ورود این پروسه لغو میشود.

ولی بعد از گذشت یک ماه این کار غیر ممکن است.

خیر برای حذف اکانت اینستاگرام باید پسورد اکانت خودتون رو داشته باشید در صورتی که دسترسی به اکانت دارید از قابلیت بازیابی پسورد استفاده کنید.

اسم شما از روی دایرکت ها حذف میشه و به جای اسم شما از کلمه اینستاگرامر Instagrammer استفاده میشه.

غیر فعال کردن اکانت

در صورتی که نیازی به حذف موقت اکانت اینستاگرام خودتون دارید از روش زیر استفاده کنید.

مراحل حذف موقت

با مرورگر گوشی یا کامپیوتر ادرس اینستاگرام instagram.com  رو باز کنید و وارد اکانتی که میخواید حذف کنید بشید.

  1. بعد از لاگین روی پروفایل کلیک کنید و روی settings بزنید و به مرحله بعد برید.

  2. روی گزینه Temporarily disable my account بزنید.

  3. دلیل حذف اکانتتون رو انتخاب کنید و در نهایت روی Temporarily Disable Account کلیک کنید و تمام.

  4.  

سوالات شما

دیزیبل اکانت با حذف اکانت متفاوت است و هیچ وقت از دسترس خارج نخواهد شد، شما در هر لحظه امکان بازگشت به اکانت با لاگین کردن در اینستاگرام را دارید.

خیر برای دیزیبل کردن  اکانت اینستاگرام باید پسورد اکانت خودتون رو داشته باشید در صورتی که دسترسی به اکانت دارید از قابلیت بازیابی پسورد استفاده کنید.

اسم شما از روی دایرکت ها حذف میشه و به جای اسم شما از کلمه اینستاگرامر Instagrammer استفاده میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *